Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Örülj, hogy lány!

2009.11.09

            Örülj, hogy lány!

 

Az ultrahang felvételen kiderült, kedvesed szíve alá egy kislány fészkelte be magát? Kicsit csalódott vagy, mert fiút szerettél volna, aki hasonlít rád, aki tovább viszi a családod nevét, esetleg a vállalkozásodat, akit megtaníthatsz mindenre, ami téged érdekel...

Ne keseregj, először is adj hálát az égnek, hogy egészséges férfi vagy, és egészséges kisbabát tudtál nemzeni! Ez sajnos nem sikerül mindenkinek. Gondold végig, mennyi boldogságot élsz majd át, amikor látod, ahogy kislányod cseperedik. A lányok kedvesek, finomak, illatosak. Vigyáznak a ruháikra, nem kell vad és fárasztó játékokat játszani velük. Egy csöppet sem fogod bánni, hogy lány, amikor esténként hazaérve boldogan szalad feléd egy rózsaszínű angyal repkedő copfokkal. Arcát a nyakadba fúrja, és nem zavarja azt sem, ha a borostás arcod kicsit megszurkálja. Ilyenkor elfelejted minden gondodat.

A lányod imádni fog, és hosszú éveken át a legfontosabb férfi leszel az életében, (ne feledd, később is dobogós helyen állsz majd). Hűséges lesz, észre sem veszi, hogy más férfiak is léteznek. A világért sem cserélne le másik apukára.

Örülj, hogy lány, akinek kedvedre fabrikálhatsz babaházat, apró konyhát, pici székeket. Biztos lehetsz abban, hogy még az unokáid is ezzel játszanak majd, hiszen a lányok finoman bánnak a játékaikkal, és féltve őrzik kincseiket.

Örülj, hogy kislányt kaptál, így egyel több gondoskodó nő lesz körülötted, a mamád, a feleséged és a húgod mellett.

Hálás lehetsz a sorsnak, hogy lányod van, aki csendben rajzolgat melletted, miközben szundítanál egy félórácskát vasárnap délutánonként. Vagy inkább szeretnél vad birkózásba kezdeni teli hassal...?

Örülj, hogy lányod született, akinek százszor egyszerűbb vásárolni, hiszen a boltok választéka leginkább a lányoknak kedvez. A polcok roskadoznak a rózsaszínű cuccoktól, nézd meg mennyivel kevesebb kék rucit árulnak, amelyek ráadásul csak az üzlet végében kapnak helyet...

Nem fogod bánni, hogy lányt nemzettél, amikor tíz-húsz év múlva szebbnél szebb barátnők járkálnak hozzátok. Csak kellemesebb a látvány, mint a trottyos farmeres kamasz kölykök. Nem? (Az udvarlókkal ne törődj, ők csak a kapuig jöhetnek egyelőre.)

Örülj, hogy lányod van, aki gondosan ápol majd öreg napjaidon, aki a kedvencedet főzi neked, és minden karácsonyra kockás mamusszal lep meg.

Legyél büszke a lányodra, és magadra is, hiszen a férfiaknak csak ötven százalékban sikerül kislányt nemzeniük.

Neked sikerült!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.